image

Domingo 8 a partir de las 09’00 h.

PROGRAMACIÓ:

A les 09'00 h.

Pasacarrer a càrrec de la Colla de Dolçaines i Tabalets Municipal.

A les 09’30 h.

Pasacarrer des de la Casa de la Música a l´Església per la nostra Banda “Societat Unió Llírica” acompanyada per Autoritats, Regines Major i Infantil amb la seua Cort d´Honor i Comissió del Villazgo.

A les 10'00 h.

Missa del llaurador cantada per la Rondalla Coral “La Ilusión” de la Tercera Edat i ofrena de les Associacions i Pedanies.

A les 11'00 h.

Inauguración de la XIII Mostra del Pinós Antic i Fira de degustació i venda de productes gastronòmics, i a continuació i des del balcó de l´Ajuntament Pronunciament del Pregó per la nostra paisà Oscar Calpena Giménez “Oscar el Pata”.

I a partir de les 12 : ACTIVITATS.

Davant de l´Església JOCS TRADICIONALS PER A TOTS ELS XIQUETS I XIQUETES a càrrec de la Associació « L’Endevinalla ».

Al Carrer Perfecto Rico Mira» PARTIDA DE CALICHE.

A les 12’00 h.

I al damunt de l´escenari: Actuació del Grup de Danses del Pinós.

A les 12’30 h.: Al damunt de l’escenari: ENTREGA DELS PREMIS AL ESTANTS CULTURALS I COMERCIALS AMB TRES VALORACIONS: AMBIENTACIÓ, ORIGINALITAT I OBJECTES D’INTERÉS CULTURAL E HISTÒRIC.

I a continuació :Actuació de la Societat Unió Llírica Pinosense.

A les 13’15 h.

I al damunt de l´escenari: Actuació del Grup de Cors i Danses Municipal “Monte de la Sal”

Durant tot el matí fins a les 14’30 h.: Visites organitzades per a veure per dins la Torre del Rellotge.

Durant tot el matí i en el Carrer Cánovas del Castillo: Demostració d´Elaboració de Randa organitzat pel Taller Municipal de Randa”Boixet”.

I per la vesprada, a les 16’30 h.

Actuació del Grup “Tres Fan Ball” ( Música ballable)

Components: Vicent Pastor (Acordions diatònic i cromàtic)Baños (Dolçaina, sac de gemecs, gralla, flabiol valencià, flauta de bec i tarota), Dídac Palau (Percusions i guitarró valencià), Salva Llosà (Violí i veu), Mocho (Guitarra, llaüt, guitarró valencià i veu)

Lloc: Plaça de l’Ajuntament- Plaça de l’Esglèsia-Maisonnave- Cánovas del Castillo.

Organitzen i Patrocinen: Concejalíes de Cultura y Juventud, Comerç, Turisme i Agència de Desenvolupament Municipal del Excm. Ajuntament de El Pinós.

Prensa Ayto. de Pinoso.

This entry was posted on 2/05/2009 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.